Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Vi gør det!

Vores værdier

Kvalitet
Det er afgørende for os at levere en god kvalitet til vores kunder, derfor kører vi løbende kvalitetssikring, så vi altid er proaktive på de justeringer, der kan forekomme i forbindelse med samarbejdet.

Vi arbejder med mennesker, og det ved vi, og hvor der er mennesker, kan der opstå fejl, hvad enten du sidder som administrationsmedarbejder, direktør, sælger eller produktionsmedarbejder, vi laver alle sammen fejl – men med vores interne kvalitetssystem og effektive kundeservice, minimerer vi disse markant.

Derfor kører vi hos vores kunder en fast kvalitetssikringsprocedure, hvor vi med hjælp fra vores it-platform Clean Manager, kommer ud til jer og sikre kvaliteten lever op til aftalen. Skulle der alligevel opstår mangler i henhold til aftalen, har vi et professionelt kundeservicecenter der holder jer i hånden fra fejlen, er registreret til den er løst og vi får en tilbagemelding fra jer på, at opgaven er udført som aftalt.

Medarbejderne fortæller om deres karriere hos Pro Rengøring A/S

Salgschef, Henriette Damm Rossen

 

Fra konsulent til salgschef

Henriette startede ved Pro Rengøring i 2015 som salgskonsulent, baggrunden for at blive rekrutteret til stillingen var ikke erfaring med salg, men gåpåmod og en god tilgang. Stillingen bestod i at få nye kunder til virksomheden, igennem netværk, opsøgende salg og fremstilling af salgsmateriale, udviklede hun sig i stillingen og i 2016 blev hun tilbudt stillingen som salgschef. En stilling der siden har ændret karakter og fra hovedsageligt være kundeansvarlig, har hun i dag ansvaret for Danmarks dygtigste salgsteam bestående af seks medarbejdere.

Henriette fortæller:
Jeg er glad hver dag jeg går på arbejde. Vi arbejder utrolig målrettet og har hele tiden fokus på udvikling af virksomheden. Der er plads til at tage hurtige beslutninger og jeg har sammen med mine kollegaer stor frihed til at lægge vejen til målet. Det er uden tvivl en virksomhed, hvor vi arbejder hårdt på at nå vores mål, der sættes krav til at alle bidrager, samtidig med at vi socialt, er som en stor familie der altid hjælper hinanden og her er plads til at have det sjovt. Vi er ikke en typisk 8-16 virksomhed og det er fedt.

Fra rengøringsassistent til serviceleder med ansvar for 70 kunder

I 2010 mødte Kasia op på Pro Rengørings adresse og søgte en stilling som rengøringsassistent, heldigvis blev hun ansat og har været en del af holdet siden. 

Kasia kom til Danmark med sin mand der havde fået arbejde her og deres to drenge. Hun ville gerne bidrage til samfundet og lære det danske sprog, arbejdsmarked og kultur at kende. Efter en ansættelsesperiode på små 7 år, hvor hun var en stabil medarbejder, der udførte rengøring for både hotel- og erhvervskunder, søgte Kasia stillingen som serviceleder. Kasia fik stillingen og hun er gået fra at være en stille og rolig rengøringsassistent, til i dag at være et stort omdrejningspunkt i vores organisation med ansvar for 70 kunder. Humør, flid og faglighed er Kasia i en nøddeskal.

Serviceleder, Kasia

 

Områdeleder, Magdalena Andruszewska

 

Fra Oldfrue til Områdeleder

Magdalena startede som oldfrue hos en af Pro Rengørings hotel kunder i 2017, hun ville gerne mere og allerede et år senere får hun en som serviceleder, i 2022 udnævnes Magdalena til områdeleder.

Det var lidt af et tilfælde Magdalena kom til Danmark, hendes søster, der var bosiddende i landet, ringede hjem til Magdalena og fortalte hun havde et arbejde til hende. På det tidspunkt var hendes 3 søskende i landet, de er dog alle taget hjem i dag. Men Magdalena blev, hun ville have en karriere i Danmark, og den er hun godt i gang med. Hun er gået fra oldfrue til at have ansvaret for over 70 kunder, flere teamledere og 150 medarbejdere.

Magdalena fortæller:
Det er motiverende at få nye kunder, hvor der skal optimeres, findes gode løsninger og dygtige medarbejdere. ”At løse en udfordring er en succesoplevelse for mig”.
Jeg trives rigtig godt på de danske arbejdspladser og ude hos kunder. Det er rart med den venlighed jeg møder og oplever aldrig forskelsbehandling, uanset om jeg taler med en servicemedarbejder eller direktøren. Jeg har rigtig mange forskellige opgaver og stor frihed under ansvar, det er motiverende.

Rengøringsassistenten Andra

 Andra er en sød ung kvinde på 31 år fra Rumænien der kom til Danmark for 2,5 år siden, med hendes mand og deres to børn. De havde forinden været bosat 10 år i Italien. Andra har gjort rent siden hun var 17 år gammel, hun brugte hendes sommerferier på at gøre rent, på et hotel i Spanien, hvor hendes mor arbejdede. Det var også her hun mødte sin mand og flyttede med ham til Italien, hvor hun glædeligt forsatte med at gøre rent på hoteller, indtil de kom til Danmark, hvor hun starter ved Pro Rengøring. 

Andra fortæller:
Når jeg gør rent, bruger jeg øjnene og hovedet.  
Jeg vurderer hvad der skal gøres rent og ser på hvordan resultatet bliver, det er vigtigt jeg har hovedet med og har fokus på det arbejde jeg udfører.

Jeg har altid gjort rent og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde, så kunderne bliver tilfredse. Jeg kender rigtig mange kunder og jeg får mere og mere ansvar i mit arbejde. 

Jeg er glad for at være ansat her, fordi jeg både får en god løn og har en god ledelse. Jeg vil gerne have en fremtid ved Pro Rengøring A/S.

Vi er meget taknemlige og stolte af at Andra arbejder for os. Hun er en meget grundig, dygtig og smilende rengøringsassistent. Hun kan være afløser hos 30 forskellige kunder, uden at kunderne bemærker at der er en ferie/sygdomsafløser, det betyder virkelig at man dygtig.

Assistent, Andra

 

Driftsleder, Lisa Hedekær

 

Mød vores driftsleder Lisa Hedekær

Lisa kom med mange års erfaring fra bl.a. Sønderjysk Elitesport / SUSAM og ECCO, og har jongleret i krydsfeltet mellem projektledelse, marketing, CRM udvikling med fokus på struktur og optimering af forretningsgange.

I dag er Lisa driftsleder i Pro Rengøring for hele Jylland, og i tæt samarbejde med driftschefen ansvarlig for planlægning, optimering af interne processer, onboarding af nye medarbejdere og har – ikke mindst – fuld fokus på struktur og data disciplin i en til tider hektisk branche, hvor næppe 2 dage er ens.

Lisa kommer ”udefra”, og er dét, vi kalder et godt eksempel på, at forskelligheder er vores styrke. Man behøver ikke at have en bestemt erfaring, anciennitet eller særlig uddannelse for at blive en succes hos os.

Lisa fortæller:
Min hverdag hos Pro Rengøring er utrolig alsidig. Jeg nyder at have min daglige gang på kontoret samtidig med friheden til at besøge kunder og være med til at udvikle på opgaver – store som små – og på alle niveauer.

Pro Rengøring er en virksomhed, hvor der hele tiden sker noget, og man kan virkelig mærke at her står vi ikke stille – det er fedt at være en del af.

Jeg motiveres af forskellighed og værdsætter mit samarbejde med kollegaer på tværs af landegrænser, kulturer og sproglige barrierer. Jeg er langt fra verdensmester i rengøring – det er mine dejlige kollegaer til gengæld – i stedet for har jeg som driftsleder fokus på udvikling af interne arbejdsgange, forankre videndeling på tværs af platforme, datadisciplin og vedholdenhed i forhold til implementering af systemer. Desuden fungerer jeg som sparringspartner og ”limen” mellem vores team af serviceledere og virksomhedens ledelse – en altid spændende og udfordrende opgave.

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

  • København
  • Århus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Kolding
  • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by