Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Benteler – En samarbejdspartner der er troværdig og har styr på tingene

Siden 30.10.2016 har Pro Rengøring haft ansvaret for rengøringen her hos Benteler Automotive i Tønder. Benteler er en moderne og højteknologisk virksomhed der laver kvalitetsprodukter i aluminium til bilindustrien i hele verden. Rengøring er et stort fokusområde her i virksomheden, da det påvirker vores medarbejders trivsel og sundhed.

Pro Rengøring har på bedste og mest professionelle måde forstået at løfte opgaven.  Fra min side kan jeg kun sige at mit samarbejde med Pro Rengøring har været 100% tilfredsstillende.Pro Rengøring har siden starten af samarbejdet, altid kunne løfte opgaven omkring rengøring her i virksomheden.

I 2020 da Covid-19 kom til Danmark og var en truende størrelse, blev Pro Rengøring adviseret om at der kontinuerligt skulle sprittes overflader af i hele fabrikken, der blev berørt af medarbejdere, og det hver anden time, døgnet rundt, 7 dage i ugen. Denne opgave tog ikke lang tid for Pro Rengøring at løse. Efter blot nogle timer kunne de stille med det hold der skulle forhindre Covid-19 i af sprede sig her på fabrikken.

Pro Rengøring er en fleksible og proaktiv leverandør, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Personalet er søde, imødekommende og omhyggelige. Der er altid hurtig responstid, både når det gælder tilbud og ekstra opgaver.

Pro Rengøring er en samarbejdspartner der er troværdig og har styr på tingene.

Øvrige kunder – Vi gør det for jer!

H.P. Therkelsen A/S har været kunde hos Pro Rengøring A/S siden 2016.

Pro Rengøring A/S varetager både rengøringen af deres kontorfaciliteter, kantine, sanitære områder og chaufførboliger.

Morgens Therkelsen & Gitte Lone Sørensen udtaler: Vi er ikke kun kunde & leverandør, men samarbejdspartnere! Vi sikrer at der er ryddeligt – Pro Rengørings medarbejdere sørger for, at vi får gjort pænt rent. 

Forventningsafstemningen fra starten har gjort vores samarbejde nemt, Pro Rengøring A/S forstod hvad vi havde behov for og det gør at de nu kan leve op til forventningerne.

Der er en klar kommunikation og hurtig reaktionstid, det gælder både for medarbejderne og på ledelsesniveau. Har vi ønsker til ændringer, rettelser til rengøringen, sker det samme dag som vi efterspørger det og har vi brug for tillægstilbud, har vi dem i indbakken dagen efter.

5
Morgens Therkelsen & Gitte Lone Sørensen
H.P. Therkelsen A/S

Pro hotelservice er en professionel samarbejdspartner indenfor rengøring. Pro Rengøring sikrer os en høj rengøringsstandard og en kvalitet der altid er som lovet. De er stabile, fleksible, og en loyal samarbejdspartner.

​De har vist de er i stand til at varetage store rengøringsopgaver, med logistiske udfordringer og samtidig levere det samme tilfredsstillende niveau.
​- Lars Grambo,

5
Lars Grambo
Enjoy resort

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

  • København
  • Århus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Kolding
  • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by