Medarbejderne - Pro Rengørings omdrejningspunkt

​​

"Mennesket bag" er en række fortællinger om vores gode og trofaste medarbejders vej, til Pro Rengøring A/S og historien bag mennesket.

Fortælling 1

Magdalena - Fra Oldfrue til Serviceleder

Magdalena er 32 år gammel, født og opvokset i Polen - hun kom til Danmark i 2007.

Det var lidt af et tilfælde Magdalena kom til Danmark, hendes søster, der var bosidende i landet ringede hjem til Magdalena og fortalte hun havde et arbejde til hende. På det tidspunkt er hendes 3 søskende i landet, de er alle taget hjem i dag. 

Men Magdalena blev, fordi hun føler, at hun i Danmark har hun en frihed, til at fokusere på sig selv, sin karriere og ikke på, at skulle have en familie. ”Jeg kan godt lide at være mig selv og fokuserer på det jeg har lyst til, der bliver ikke set ned på mig fordi jeg ikke har mand og børn.

Desuden er og har det danske system fungeret, fra den dag jeg kom hertil, der er styr på tingene” fortæller Magdalena! Inden Magdalena kom til Pro Rengøring arbejdede hun som oldfrue, kvalitetsassistent og tolk. Ved Pro Rengøring startede Magdalena som oldfrue i 2017, og da der i juni 2018 kom en ledig stilling som serviceleder søgte hun den og fik den. Det er en stilling hun trives i, friheden i arbejdet betyder meget for Magdalena

Magdalena mener at er det motiverende at få nye kunder hvor der skal optimeres, finde gode løsninger og dygtige medarbejdere. ”At løse en udfordring er en succesoplevelse for mig” fortæller hun.

Til sidst fortæller Magdalena at hun trives rigtig godt på de danske arbejdspladser og ude hos kunder. Det er rart med den venlighed jeg møder og oplever aldrig forskelsbehandling, uanset om jeg taler med en servicemedarbejder eller direktøren.

Fortælling 2 - Rengøring, kærlighed og en serviceleder der falder på knæ.

​Læs hele den gode historie om Teddy og Andreea her.

Andreea er opvokset i en mindre by i Rumænien og da hun var færdig med skolen, bestemte hun sig for at rejse til udlandet, i håb om at kunne få en højere indkomst og et bedre liv. Mange unge Rumænere vælger denne løsning, da lønningerne er lave og leve omkostningerne er høje i hjemlandet.

Rejsen endte med at gå til Danmark!

Hun havde af venner fået landet anbefalet pga. gode muligheder for arbejde og at det også var et godt sted at bo.

Det betød at Andreea i 2013 flytter til Herning, hvor hun har forskellige jobs indtil hun i 2016 starter ved Pro Rengøring A/S. Her er hun stadig og som hun selv siger ”Jeg har fundet den rettearbejdsplads for mig”

Her bliver hun ansat under servicelederen Teddy. Teddy kom til Tønder fra Sjælland for 18 år siden og blev i 2009 ansat ved Pro Rengøring A/S, i øvrigt firmaets første medarbejder.

Teddy starter sin karriere i firmaet, som vinduespudser, hvorefter der bliver koblet lidt rengøring og servicelederopgaver på, til at han idag er en af vore dygtige serviceledere på fuldtid.

​Tilbage til den gode historie.

Teddy starter med at lære Andreea op i rengøringsopgaver, hos en boligforenings kunde.

De har i en periode mange ad hoc opgaver sammen, hvor Teddy fremviser opgaver og hjælper Andreea i gang. Det betyder mange timer på landevejen, og med god kemi ,begynder de langsomt at lære hinanden at kende og bliver bekendt med hinandens baggrunde. Da Andreea har svært ved det danske sprog hjælper Teddy hende med de dokumenter der skal udfyldes og håndteres i forbindelse med hendes liv i Danmark. Andreea vil gerne takke for hjælpen og inviterer Teddy grillfest. Herefter udvikler venskabet sig langsomt til kærlighed - de bliver kærester og flytter sammen i et lille hyggeligt hus. For nyligt får Teddy ondt i knæene og frier til Andreea, der selvfølgelig siger ja. Som de selv siger

”Vi har valgt at gifte os, da vi er lykkelige sammen og ønsker at være sammen resten af livet”

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger