Hotelservice​

​Pro Hotelservice - Vi giver dig hele pakken.

​Vi er din professionelle samarbejdspartner, der kan give dit overnatningssted en totalløsning, som er skræddersyet til dine behov. Rengøring og klargøring af værelser er altafgørende, når det kommer til overnatningssteder.

Dette er et faktum, som vi tager meget alvorligt hos Pro Hotel Service. Ordentlig rengøring på et hotel kan være fuldstændig afgørende for, hvordan dine gæster oplever dit overnatningssted.

Ingen gæster finder det indbydende, afslappende eller luksuriøst at blive mødt af en lobby, der fremstår beskidt. Rengøringsstandarden på dit overnatningssteds fællesområder er altså afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk dine gæster får.

Ligeledes er det en essentiel del af ethvert ophold, at værelserne både er rene, velduftende og indbydende. Hos Pro Hotel Service kender vi til vigtigheden af, at dine gæster føler sig hjemme på dit overnatningssted. Derfor er rengøringen og klargøring af værelserne en afgørende del af, at drive et succesfuldt hotel, resort eller lignende.

Hvis du er enig i ovenstående, og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten på rengøringen eller dine gæsters oplevelse, så er Pro Hotelservice din oplagte samarbejdspartner. Vi ved, hvad der skal til for at gøre dine gæster tilfredse. Og så gør vi ikke kun rent, langt fra!

Pro Hotelservice dækker som nævnt ikke kun over rengøring af værelser, men er derimod en totalløsning inden for klargøring af overnatningssteder. Dette betyder kort og godt, at vi ordner alt, hvad du måtte have behov for.

Udover rengøring tilbyder vi blandt andet også sengeredning, levering af sengelinned og håndklæder, levering af sæbedispensere, papirvarer mm. Herudover kan du også få en serviceleder ansat hos jer. Vi en totalløsning, der giver dig mulighed for at varte dine gæster op, uden at skulle tænke på rengøring eller klargøring af faciliteterne, fællesområderne eller værelserne.

Pro Hotel Service - en del af Pro Rengøring.

​Pro Rengøring i flere år har fungeret som en professionel ekstern samarbejdspartner indenfor rengøring af feriecentre, hoteller, moteller osv.

Dette betyder altså, at Pro Hotel Service er en særskilt og selvstændig afdeling i Pro Rengøring, der specialiserer sig i komplette løsninger, som er specielt udviklet til overnatningssteder.

Pro Hotelservice er skabt på baggrund af, at Pro Rengøring i adskillige år havde ageret ekstern samarbejdspartner til en lang række overnatningssteder, heriblandt hoteller, resorts og lignende.

Vores komplette og fleksible løsninger inden for branchen gjorde, at efterspørgslen på ydelserne steg. Derfor valgte vi at oprette denne særskilte afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med rengøring og diverse services til overnatningssteder.

Pro Hotelservice er sat i verdenen for, at du som ejer af et overnatningssted kan fokusere helt og aldeles på dine gæsters velvære, uden at skulle tænke det mindste på rengøring og klargøring af dine faciliteter.

Derfor stræber vi også hver dag efter at gøre dig tilfreds! Dette gør vi ved at tilbyde specielle og kundetilpassede løsninger, der passer præcist til dine ønsker og behov.

Vi udarbejder løsninger i samarbejde med vores kunder, hvor vi naturligvis lytter til den enkeltes behov og ønsker til standarder. Herefter tilbyder vi sparring og rådgivning, hvilket vi gør med afsæt i vores mange års erfaring i branchen.

Kundeudtalelse om Pro Hotelservice

Pro Rengøring er en professionel samarbejdspartner indenfor rengøring. Pro Rengøring sikrer os en høj rengøringsstandard og en kvalitet der altid er som lovet. De er stabile, fleksible, og loyal samarbejdspartner.

​De har vist de er i stand til at varetage store rengøringsopgaver, med logistiske udfordringer og samtidig levere det samme tilfredsstillende niveau.

-Lars Grambo, Enjoy resort.

Pro Hotel Service

​Eksempel på serviceaftaler ved Pro Hotelservice.

Pro Hotel 1 :​

 • Rengøring

Pro Hotel 2:​

 • Rengøring
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned & håndklæder

Pro Hotel 3:

 • Rengørings samarbejdspartner
 • Serviceleder ansat hos jer
 • Levering af sengelinned & håndklæder
 • Levering af sæbedispensere, papirvare m.m.

De eksempler, som du kan se ovenover, er naturligvis blot eksempler på, hvordan en aftale med os kunne se ud. Vi skræddersyr aftalen præcist som du ønsker. Vores mest populære ydelser er følgende:

 • Rengøring af værelser og fællesområder
 • Sengeredning
 • Skift af sengetøj
 • Levering af sengelinned
 • Levering og håndtering af håndklæder
 • Levering af sæbedispensere
 • Levering af diverse papirprodukter
 • Ansættelse af in-house serviceleder
 • Totalløsninger

Dette er blot et udpluk af de ydelser, vi kan tilbyde. Såfremt du mangler hjælp til ting, der ikke er nævnt ovenfor, kan vi formentligt også finde ud af det. Ingen opgaver er for store eller for komplicerede. Det vigtigste for os er at du får en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.

Har du lyst til at høre mere om vores services så kontakt vores salgsafdeling på 74 71 68 18. Husk, vi modtager gerne forespørgsler og spørgsmål på telefon, samt kommer på besøg hos din virksomhed, hvis du ønsker det.​

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger