Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Historie - Vi gør det for jer

Professionel erhvervsrengøring siden 2008.

Når du søger efter et rengøringsselskab på nettet, er det oftest fordi du søger efter noget der er bedre end det du har. Det kan være det ikke fungere med dine egne ansatte, fordi virksomheden bliver sårbar ved ferie eller sygdom. Det kan også skyldes manglende kommunikation, kvalitet, medarbejderudfordringer eller en helt 3. ting fra din nuværende samarbejdspartner. Ovenstående er præcis årsagen til Rasmus og Carsten i 2009, vælger at starte et rengøringsselskab, med en entreprenør i maven ville de to dengang arbejdskollegaer gøre en forskel for deres kunder. Det ville de gøre sammen med et team af dygtige medarbejdere, så lige fra første medarbejder ansættes i 2010, var det vigtigt for dem at de var oprigtigt interesserede i deres ansatte. I en artikel fra 2011 fortæller de to, ”uden vores medarbejdere er vi ingenting”.  Inden de kom dertil hvor de kunne rekruttere egne ansatte, knoklede de mange af døgnets timer, for at få likviditet til virksomhedens vækst, de ville ikke vækste for lånte penge, men af deres egne. Det betyder også at Pro Rengøring A/S i dag, er en virksomhed med solid økonomi.  

Der er sket meget ved Pro Rengøring A/S siden 2009 og historien forsætter, derfor opdatere vi løbende vores tidslinje, der giver dig mulighed for at følge vores spændende rejse. En ting der ikke har ændret sig fra 1. kunde og 1. medarbejder, er grunden til vi gør det. Vi gør det for jer. Igennem vores dygtige medarbejdere leverer vi en god kvalitet, stærk kommunikation og en proaktiv tilgang. Det kan vi kun gøre, fordi vi har Danmarks dygtigste medarbejdere, og vi går hver dag på arbejde for at gøre hinanden bedre, vi har en passion for at dygtiggøre og udvikle mennesker, for at vi kan udvikle os med jer – vores kunder.

Rasmus Gleerup

Direktør, Pro Rengøring A/S
2009

Opstart

Rasmus og Carsten etablerer virksomheden Pro Rengøring I/S.

2010

Første medarbejder ansættes

Teddy Bjerre, han er forsat i virksomheden i dag. 

Pro Rengøring køber sin første professionelle gulvmaskine. 

2011

Pro Rengøring vækster

I en artikel fra JV.dk fortæller ejerne stolt om virksomhedens første 30 ansatte, se mere her: http://m.jv.dk/?article=1201409

2012

Pro Rengøring bliver et ApS

Første serviceleder bliver ansat, allerede på det tidspunkt vægter virksomhedens ejerkreds det højt at rekruttere indefra og tilbyder virksomhedens første medarbejder Teddy Bjerre stillingen som serviceleder, en stilling Teddy havde formået at arbejde sig op til og som han fortsat besidder. 

2013

Støtter lokalt

Pro Rengøring indgår en række sponsorater for at støtte lokalt, herunder både sporten i Tønder og Tønder Festivalen. 

Pro Rengøring øger sine markedsandele og der er efterhånden kunder i hele Syd og Sønderjylland. 

2014

Professionel bestyrelse

Professionel bestyrelse ansættes, formålet er at udvide virksomhedens faglige kompetencer og sikre virksomhedens strategi overholdes. Flemming Grønskov ansættes som formand og Carsten Filsø som medlem. 

Der udarbejdes en 5-årig strategi, hvor der sættes et omsætningsmål for virksomheden. Samme år bliver Pro Rengøring en del Sønderjyske Fodbold og Ishockey.

2015

Susam

Pro Rengøring indtræder som rengøringsleverandør i Susam, som er et Sønderjysk BtB netværk bestående af 650 virksomheder. Overskuddet fra Susam udloddes til sporten i det sønderjyske. Jørgen Borup ansættes som bestyrelsesmedlem, han har en fortid i Kohberg Bakery Group, hvor han var Salgsdirektør CCO. Virksomhedens første salgskonsulent Henriette Rossen bliver ansat, hun er forsat i virksomheden i dag, hvor hun sidder som salgschef for hele salgsteamet i Danmark og Tyskland. 

2016

Vækst

Pro Reinigung Service GmbH, Niebüll, Tyskland etableres og der ansættes 25 nye medarbejdere til at varetage rengøringen hos kunder i Nordtyskland.

Jan Gerber tiltræder som ny formand for bestyrelsen i Pro Rengøring. Jan har en solid erfaring fra erhvervslivet, hvor han blandt andet har været CEO hos Kohberg Bakery Group A/S og Danæg amba, samt Managing Director for fakta A/S. Jans opgave består i, at videreudvikle strategien og fastholde væksten sammen med den øvrige bestyrelse og den daglige ledelse.​​

2018

Fra ApS til A/S

Selskabsformen ændres fra ApS til A/S.  Det lykkedes endnu engang for Pro Rengøring A/S at få tildelt Børsens Gazelle for 2018. Det kræver et kæmpe stykke arbejde at nå dertil for 2. gang. Tusind tak til alle medarbejdere og ikke mindst kunder for denne fornemme hæder. Samtidig når Pro Rengøring 1 år før tid sin 5 års strategi og i samarbejde med bestyrelsen laves en ny strategi, der skal løbe frem til 2023. Pro Rengøring begynder for alvor at segmentere sine kunder og laver målrettet rengøring til de enkelte segmenter, her bliver særligt erhvervs- og butiksrengøring der kommer til at fylde i kundeporteføljen. Frank P.H. Petersen træder ind i bestyrelsen, Frank sidder som økonomichef ved VVS Søberg og skal styrke de økonomiske aspekter i Pro Rengørings fremtidige strategi. Karsten Jessen ansættes som driftschef og bliver ansvarlig for udvikling af driftsafdelingen og alle assistenter og serviceledere. 

2019

Opkøb af virksomhed

Pro Rengøring opkøber virksomheden Preben Nielsen Rengøring i Taastrup, og overtager driften fra 1.1.19.  I dag under navnet PNR Rengøring, se mere under PNRrent.dk Til at stå i spidsen for afdelingen, ansættes Lars Hoffmann Olesen og kontoret flyttes til Valby. 

Afdeling i Midtjylland etableres, til at stå i spidsen for nye kunder ansættes Emilie Biller. 

Virksomhedens vækst forsættes: https://lokalblad.dk/syddanmark/pro-rengoring-vakster-med-32-i-2018-salgschef-forklarer-her-hvorfor-det-gar-sa-godt

2020

Corona epidemien

Corona epidemien kommer til Danmark og sætter krav til den måde vi og vores kunder arbejder på, herunder en række ekstra rengøringer, såsom at afspritte indføres, de normale kvalitetskontroller sættes på pause, for at begrænse kontakten med vores kunder. Administrationsmedarbejderne arbejder hjemmefra i perioder, for at begrænse risikoen for smitte. 

Hvad lærte vi af Corona? Det blev generelt et år, hvor vi lærte at navigere i det vi ikke kan forudse. Det er vigtigt, at vi som virksomhed er omstillingsparate og kan geare op/ned i takt med vores kunder får et øget/mindre behov for en periode. 

2021

Skræddersyede Facility løsninger

2021 blev året, hvor vi for alvor fik gang i vores Facility services, og vi gik fra at levere rengøring og vinduespoleringsydelser, til at kunne give vores kunder 100% skræddersyede Facility løsninger. 

 

Vi går også fra at håndtere vores supportsager manuelt, til det bliver robotstyret. Det gjorde vi for at sikre hastigheden på vores reaktionstid er maks seks timer, og for at sikre ingen kunder bliver glemt. Her i slutningen af året kan vi se tilbage på to vellykkede implementeringer. 

2022

Vækstrejsen i Pro Rengøring

Vækstrejsen i Pro Rengøring afspejles i høj grad i vores driftsafdeling. Takket være en stærk salgsorganisation betyder væksten, at driftsafdelingen har udvidet med nye kollegaer. På den måde er vi i stand til at servicere, pleje og udvikle os sammen med vores kunder.

 

Det er samtidig blevet et år hvor energikrise er blevet et meget brugt ord, og vi har brugt en del kræfter på bæredygtige og besparende løsninger i virksomheden.

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

  • København
  • Århus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Kolding
  • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by