Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Facility Service hos Pro Rengøring

Facility Service er for alvor kommet i gang i Danmark. Flere og flere virksomheder vælger denne løsning, fordi det frigiver kapacitet hos de ansatte, samtidig er det nemt og overskueligt med én samarbejdspartner/leverandør, én faktura og én løsning. 

Facility Service giver værdi til din virksomhed
Når du vælger en Facility løsning hos Pro Rengøring, får du en fleksibel løsning der kan skaleres i takt med jeres udvikling i virksomheden eller ændringer i jeres behov. Vi leverer et højt fagligt niveau og følger løbende udviklingen i markedet, så I som kunde altid får den mest optimale løsning.

Vil du gerne have en professionel Facility partner?
Så kontakt Pro Rengøring A/S og vi kommer ud til jer og præsenterer både virksomheden og de ydelser der kan hjælpe jer til en mere fleksibel hverdag. Vi har lokale konsulenter, serviceledere og assistenter, så vi er altid tæt på dig.

Rengøring og vinduespolering

Gode rengøringsstandarder er ikke kun vigtigt for syns- og indtryks skyld. Faktisk er det også enormt vigtigt for, at din virksomhed kan præstere optimalt som helhed!

– Dårlig rengøring er nemlig en medvirkende faktor til, at nogle arbejdspladser har et dårligt indeklima.

– Dårligt indeklima er langt fra behageligt at arbejde i. Udover at forårsage ting som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, har det også vist sig, at det kan reducere effektiviteten helt op til 10%.

– Derfor kan det mere end betale sig at investere i ordentlig og god rengøring. Udover ringere effektivitet, kan dårlig eller mangelfuld rengøring også gå ud over dine bygninger. Det kan nemlig være medvirkende til, at dine gulv hurtigere bliver slidt og går i stykker. Der er altså mange gode grunde til at sørge for ordentlig rengøring. Med mange års erfaring i branchen, hvor vi udelukkende har serviceret erhvervskunder, ved vi hvor vigtigt god rengøring er for jer og vi ved hvordan vi gør det.

Procedurer
Ved hver kunde bliver der opsat faste procedurer, der bliver udarbejdet på baggrund af dine behov og ønsker som kunde, kombineret med vores erfaring og omfattende know-how. De faste procedurer sikrer, at rengøringen altid sker på en effektiv måde, der er ensartet og tilfredsstillende, hver gang.

Kvalitetskontrol
Tænk på, hvor rart det kunne være, hvis du ikke engang behøvede at lave nogen former for kontrol eller kvalitetstjek med det stykke arbejde, der bliver udført for din virksomhed? Et samarbejde med Pro Rengøring betyder, at du ikke behøver at tjekke op på vores arbejde.

Det gør vi nemlig selv! Ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem, der bliver foretaget af den tilknyttede serviceleder, sikrer vi selv, at vi har leveret det aftalte stykke arbejde på et tilfredsstillende niveau. Kvalitetstjekket er en gennemarbejdet og grundig tjekliste, der giver en samlet vurdering af det leverede stykke arbejde. Efter aftale vil servicelederen kigge forbi jeres virksomhed og foretage tjekket. Bagefter vil rapporten blive sendt til jer, hvor i vil kunne se, hvad vi har leveret.

N

Måtteservice - Altid det dine kunder ser som det første

Det er vigtigt, at dine gæster og medarbejdere får en flot velkomst, der afspejler virksomhedens professionelle image. Måtterne tager det første snavs og indgangspartierne vil fremstå renere, som hvis der ikke lå måtter. Derfor tilbyder vi et komplet sortiment af f.eks. kvalitetsmåtter, logomåtter, udendørsmåtter og ergonomiskemåtter.

Med måtteservice får I:

 • Måtter produceret af miljøvenlige materialer
 • Et bedre indeklima
 • Dokumenteret nedbringelse af sygefravær
 • Svanemærket vaskeriservice
 • Skift efter jeres behov, vinter- eller sommerløsninger
 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer den valgte løsning
 3. Vi skifter måtter efter aftalt interval
N

Hygiejneservice

Få stilfulde og hygiejniske dispensere på toilettet der giver gæster/kunder og medarbejderne en følelse af rene og indbydende toiletter.
Vi er miljøbevidste og derfor er vores dispensere cradle to cradle certificeret. Endvidere kan de være med til at nedbringe sygefraværet og forebygge bakteriespredning.

 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer og monterer den valgte løsning, dispenserne er antibakterielle og fås i 10 forskellige farver
 3. Vi servicerer ved defekt 
 4. Vi skifter batterier
 5. Vi fylder op
 6. Og vi sikrer en fast levering af varer helt ind på hylden

Kaffeservice - Velbrygget kaffe hæver arbejdsmoralen

Vidste du at kaffe er personalegode nr. 1

Vi hjælper jer på vej til den rigtige kaffeløsning, så I får den der passer jeres virksomhed. Det betyder vi tager højde for antal medarbejdere, bryggetid, forskellige varianter af kaffe, kakao, te mv.

Vi tilbyder maskiner, service, kaffelevering, rengøring mv. og vigtigst; aftalen er tilpasset virksomhedens behov.

 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer og monterer den valgte løsning
 3. Vi servicerer
 4. Vi gør rent
 5. Vi fylder op
 6. Og vi sikrer en fast levering af varer helt ind på hylden

Frokost & frugt - Friskt og fyldt med gavnlige vitaminer

Med en frokostordning med mad lavet fra bunden og kvalitetsråvarer får medarbejderne energi til resten af dagen. Det er lokale køkkenchefer der udarbejder menuerne, fordi de kender jer bedst. Kokkene er fagligt stolte og har hver deres gastronomiske værktøjskasse, så frokostbuffeterne afspejler den lokale ånd i råvare og sæson. Der er både mulighed for levering af frokostordning, mødeforplejning, frugt og kantinedrift.

 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer maden, med mulighed for ugentlige ændringer – I får jeres eget login
 3. Vi servicerer både inden og efter maden

Planteservice – Naturens luftrenser

Professionel planteservice med bæredygtige planteløsninger og service der skaber indbydende, sunde og inspirerende miljøer. Vi giver jer mulighed for planteservice, leje af krukker, plantevægge mv. Grønne plante medvirker til et godt indeklima for dine medarbejder og gør lokalerne indbydende. Vi samarbejder med lokale og professionelle gartnere, der sikrer at den grønne indretning altid er flot.

 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer en grøn og flot indretning
 3. Vi vedligeholder løbende dine planter i et fast interval og tilbyder gratis udskiftning ved sygdom
 4. Løbende kvalitetssikring
N

Pro Ren Skadedyrsservice

Skadedyrsservice der skræmmer ubudne gæster

Med de nyeste teknologier indenfor skadedyrsservice sikrer vi, at virksomhederne har den bedste forebyggende service, akut bekæmpelse og professionel rådgivning. Vi kender vigtigheden i forebyggende arbejde så detail butikkerne og virksomhederne ikke skal lukkes ned pga. skadedyr. Derfor er en grundig behovsafdækning og tæt dialog for den rigtige løsning en vigtighed.

 1. Vi afdækker jeres behov
 2. Vi leverer den bedste løsning for jer og sætter fælder op
 3. Vi rykker ud ved akutte behov
 4. Årlig bygningsgennemgang

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

 • København
 • Århus
 • Esbjerg
 • Odense
 • Kolding
 • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by