Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Professionel erhvervsrengøring i hele Danmark

Ønsker du ikke “bare” en leverandør, men en stærk samarbejdspartner, der leverer skræddersyede rengøringsløsninger, med udgangspunkt i jeres behov og vores knowhow? Så er det Pro Rengøring du skal vælge som din næste samarbejdspartner til erhvervsrengøring.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. God rengøring giver et godt indeklima, for dine medarbejdere, så effektiviteten kan opretholdes.

Hos Pro Rengøring har vi en vision om, at samarbejdet med vores kunder fungerer bedst i tæt dialog. Derfor har du et fast team tilknyttet, der består af en konsulent, en serviceleder og et hold af servicemedarbejdere.

Et samarbejde med Pro Rengøring betyder, at du får en professionel samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring, hvor vi udelukkende har serviceret erhvervskunder. Derfor ved vi, hvor vigtig god rengøring er på en arbejdsplads.

Sygdomsdækning

Flexibilitet

Hurtig reaktionstid

Uddannet medarbejdere

Svane mærkning

Referencer

Glade medarbejder øger effektiviteten

Gode medarbejdere kræver gode forhold. Dette indebærer, at rammerne på arbejdspladsen er rare og behagelige at være i, hvilket kræver grundig og effektiv rengøring. Der er ingen, der finder det rart eller behageligt at arbejde i omgivelser, der er beskidte og støvede.

Dette kan du være helt sikker på at undgå, hvis du benytter os som samarbejdspartner. Ligegyldigt om der er tale om en kontorbygning, en butik, et lager eller noget helt fjerde, garanterer vi, at hver en krog bliver grundigt rengjort, hver eneste gang

Sådan arbejder vi

Vi arbejder med professionelle virksomheder, og det kræver selvfølgelig også, at vi leverer et professionelt stykke arbejde, hver eneste gang!

Derfor har vi retningslinjer og arbejdsgange, der sikrer, at vi altid leverer en god service og et godt produkt. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af 3 ting, som ses herunder

1. Procedurer

Ved hver kunde bliver der opsat faste procedurer, der bliver udarbejdet på baggrund af dine behov og ønsker som kunde, kombineret med vores erfaring og omfattende knowhow.

De faste procedurer sikrer, at rengøringen altid sker på en effektiv måde, der er ensartet og tilfredsstillende, hver gang.

2. Kvalitetssikring med rapport til kunden

Tænk på, hvor rart det kunne være, hvis du ikke engang behøvede at lave nogen former for kontrol eller kvalitetstjek med det stykke arbejde, der bliver udført for din virksomhed?

Et samarbejde med Pro Rengøring betyder, at du ikke behøver at tjekke op på vores arbejde. Det gør vi nemlig selv!

Ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem, der bliver foretaget af den tilknyttede serviceleder, sikrer vi selv, at vi har leveret det aftalte stykke arbejde på et tilfredsstillende niveau.

Kvalitetstjekket er en gennemarbejdet og grundig tjekliste, der giver en samlet vurdering af det leverede stykke arbejde. Efter aftale vil servicelederen kigge forbi jeres virksomhed og foretage tjekket. Bagefter vil rapporten blive sendt til jer, hvor I vil kunne se, hvad vi har leveret.

3. Lokalt team

Vi tror på, at et tæt samarbejde er et godt samarbejde. Derfor får du tilknyttet et fast lokalt team, der sikrer den daglige kvalitet hos dig. Teamet vil bestå af en serviceleder, en områdekonsulent og en række servicemedarbejdere.

Vi levere en landsdækkende service og du kan bl.a. finde os her:

Ballerup

Esbjerg

Fredericia

Harrislee

Herning

Kolding

København 

Odense

Vejle

Århus

Gør det nemt, udfyld felterne og få et uforpligtende tilbud. Vi svarer inden for 24 timer.

Services

14 + 10 =

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

  • København
  • Århus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Kolding
  • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by