Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Få professionel erhvervsrengøring med Pro Rengøring.

Ønsker du ikke "bare" en leverandør, men en stærk samarbejdspartner, der leverer skræddersyede rengøringsløsninger, med udgangspunkt I jeres behov og vores know how? Så er det Pro Rengøring A/S, du skal vælge som din næste samarbejdspartner til erhvervsrengøring.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. God rengøring giver et godt indeklima, for dine medarbejdere, så effektiviteten holdes.

Hos Pro Rengøring har vi en vision om, at samarbejdet med vores kunder fungerer bedst i tæt dialog. Derfor har du et fast team tilknyttet, der består af en konsulent, en serviceleder og et hold af servicemedarbejdere.

Du kan kontakte for et uforpligtende tilbud på tlf. 74 71 68 18

Sådan siger vores kunder

​Klar kommunikation & god forventningsafstemning

- I leverer det vi forventer.

H.P. Therkelsen A/S har været kunde hos Pro Rengøring A/S siden 2016. 

Pro Rengøring A/S varetager både rengøring af kontorfaciliteter, kantine, sanitære områder og chaufførboliger.

Morgens Therkelsen & Gitte Lone Sørensen udtaler: Vi er ikke kunde & leverandør, men samarbejdspartner! Vi sikrer at der er rydeligt - Pro Rengørings medarbejdere sørger for, at vi får gjort pænt rent. Forventningsafstemning fra start har gjort vores samarbejde nemt, Pro 

Rengøring A/S forstod hvad vi havde behov for og det gør at de nu kan leve op til forventningerne. Der er en klar kommunikation og hurtig reaktionstid, det gælder både på medarbejder og ledelsesniveau. Har vi ønsker til ændringer, rettelser til rengøringen, sker det samme dag som vi efterspørger det og har vi brug for tillægstilbud, har vi dem i indbakken dagen efter.

En lydhør samarbejdspartner, der reagerer og korrigerer efter vores behov.

​Pro Rengøring leverer god kvalitet til markedspriser.

Claus Thomsen & Liss Holck fra​ Egernsund Tegl udtaler:

Pro Rengøring A/S og medarbejderne tager ansvar for deres opgaver, de har en god egenkontrol og når vi beder om noget, sker det med det samme. Deres koncept med mærkater i dørene fungerer rigtig godt – det gør, at vi ved hvornår vi skal rydde vore skriveborde hvilket giver systematik i rengøringen.

Med respekt for prisen handler det om kvaliteten.

Da vi skulle have ny leverandør undersøgte vi selvfølgelig markedspriserne, dem kunne Pro Rengøring A/S levere, samtidig har de bevist at det ikke kun er prisen, men at der er også kvalitet i deres levering af ydelsen. Det resulterer i at vi ikke skal bruge tid på rengøringen og det er vigtigt for os.

Hvad betyder 500 kroner i ugen, hvis en af vore medarbejderne skal bruge 2 timer på at følge op på manglende kvalitet.

Vi kan lave forretning med hinanden og samtidig støtte Sønderjyske Elitesport.

Vi er begge sponsorer ved sønderjyske og har lavet aftalen igennem indkøbsfællesskabet Susam. Det betyder at vi støtter hinandens forretninger, samtidig med at vi indirekte støtter sporten – Det er vigtigt for os.

Vi har rengøring der fungerer!

Pro Rengøring - Din leverandør af erhvervsrengøring

Et samarbejde med Pro Rengøring betyder, at du får en professionel samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring, hvor vi udelukkende har serviceret erhvervskunder. Derfor ved vi, hvor vigtig god rengøring er på en arbejdsplads.

Gode medarbejdere kræver gode forhold. Dette indebærer, at rammerne på arbejdspladsen er rare og behagelige at være i, hvilket kræver grundig og effektiv rengøring. Der er ingen, der finder det rart eller behageligt at arbejde i omgivelser, der er beskidte og støvede.

Dette kan du være helt sikker på at undgå, hvis du benytter os som samarbejdspartner. Ligegyldigt om der er tale om en kontorbygning, en butik, et lager eller noget helt fjerde, garanterer vi, at hver en krog bliver grundigt rengjort, hver eneste gang.

Dårlig rengøring reducerer effektiviteten

Gode rengøringsstandarder er ikke kun vigtigt for syns- og indtryks skyld. Faktisk er det også enormt vigtigt for, at din virksomhed kan præstere optimalt som helhed!

Dårlig rengøring er nemlig en medvirkende faktor til, at nogle arbejdspladser har et dårligt indeklima. Dårligt indeklima er langt fra behageligt at arbejde i. Udover at forårsage ting som hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær, har det også vist sig, at det kan reducere effektiviteten helt op til 10%.

-Derfor kan det mere end betale sig at investere i ordentlig og god rengøring.

Udover ringere effektivitet, kan dårlig eller mangelfuld rengøring også gå ud over dine bygninger. Det kan nemlig være medvirkende til, at dine gulv hurtigere bliver slidt og går i stykker.

Der er altså mange gode grunde til at sørge for ordentlig rengøring!

Sådan arbejder vi med erhvervsrengøring

Når vi arbejder med professionelle virksomheder, kræver det også, at vi leverer et professionelt stykke arbejde, hver eneste gang!

Derfor har vi retningslinjer og arbejdsgange, der sikrer, at vi altid leverer en god service og et godt produkt. Dette gør vi blandt andet ved hjælp af 3 ting, som du kan læse mere om herunder:

Procedurer

Ved hver kunde bliver der opsat faste procedurer, der bliver udarbejdet på baggrund af dine behov og ønsker som kunde, kombineret med vores erfaring og omfattende know-how.

De faste procedurer sikrer, at rengøringen altid sker på en effektiv måde, der er ensartet og tilfredsstillende, hver gang.

Kvalitetskontrol

Tænk på, hvor rart det kunne være, hvis du ikke engang behøvede at lave nogen former for kontrol eller kvalitetstjek med det stykke arbejde, der bliver udført for din virksomhed?

Et samarbejde med Pro Rengøring betyder, at du ikke behøver at tjekke op på vores arbejde. Det gør vi nemlig selv!

Ved hjælp af vores kvalitetsstyringssystem, der bliver foretaget af den tilknyttede serviceleder, sikrer vi selv, at vi har leveret det aftalte stykke arbejde på et tilfredsstillende niveau.

Kvalitetstjekket er en gennemarbejdet og grundig tjekliste, der giver en samlet vurdering af det leverede stykke arbejde. Efter aftale vil servicelederen kigge forbi jeres virksomhed og foretage tjekket. Bagefter vil rapporten blive sendt til jer, hvor i vil kunne se, hvad vi har leveret.

Lokalt team

Vi tror på, at et tæt samarbejde er et godt samarbejde. Derfor får du tilknyttet et fast lokalt team, der sikrer den daglige kvalitet hos dig. Teamet vil bestå af en serviceleder, en områdekonsulent og en række servicemedarbejdere.

Miljøvenlig Erhvervsrengøring

Som virksomhed ønsker vi at bidrage til et sundt og bæredygtigt klima. Derfor har vi hos Pro Rengøring stor fokus på, at den service og rengøring, vi yder, skal være så miljøvenlig som muligt.

Rigtig mange virksomheder og organisationer snakker om at blive mere miljøvenlige. Det syntes vi ikke er nok. Hos Pro Rengøring ønsker vi rent faktisk at gøre det! Derfor har vi valgt udelukkende at benytte svanemærkede produkter, når vi anvender rengøringsmidler.

Selvom det langt fra er det billigste alternativ, så mener vi, at det er en lille pris at betale. De svanemærkede produkter tager nemlig et ganske særligt hensyn, både til det interne og eksterne miljø.

Har din virksomhed et ønske om at have en grønnere profil, eller vil i blot bevare jeres nuværende grønne profil? Så er Pro Rengøring jeres oplagte partner til erhvervsrengøring. Vi tager hånd om miljøet sammen med jer!

Tæt og åben kommunikation

Vi har som nævnt mange års erfaring med rengøring inden for erhverv. Vores erfaring fra disse mange år viser, at uoverensstemmelser i forbindelse med rengøringsarbejdet ofte opstår som et resultat af misforståelser af, hvad der egentlig er blevet aftalt.

Så hvorfor gå og være utilfreds, hvis der blot er tale om en misforståelse?

For at undgå et scenarie som dette, har vi valgt at indføre en fast procedure, der indebærer jævnlig dialog og kontakt med alle vores kunder. Her vil der blive forventningsafstemt, og der vil være mulighed for at udtrykke sine ønsker til rettelser af aftalen eller arbejdsgangen, hvis man skulle have nogle.

Vi ønsker fuld gennemsigtighed og åbne dialoger. Intet er fastlåst, og alt kan diskuteres. Vores fleksible aftaler gør, at vores medarbejdere er vant til, og trives i, konstant forandring.

Kort sagt, så er Pro Rengøring en dynamisk og omstillingsparat organisation, hvilket i høj grad også er afspejlet i den service, og de aftaler, vi tilbyder.

Vi kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker, du måtte have til erhvervsrengøring. Så længe dialogen er der, så vil servicen følge med dine ønsker!

Pro Rengøring - Hvem er vi?

Vi består af 250 dygtige medarbejdere, som hver eneste dag arbejder hårdt for at skabe størst mulig værdi for vores kunder, via den rigtige aftale, til den rigtige pris.

Vi har høje standarder i vores virksomhed, ikke kun når det gælder vores service og produkt, men også når det gælder miljø og social ansvarlighed.

Vi har efterhånden fået opbygget en fornuftig mængde af afdelinger, hvor vi blandt andet er at finde i både Tønder, Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Padborg, Kolding og Esbjerg.

Vi har rengøring, der fungerer!

-Vidste du, at vi nu også tilbyder professionel ejendomsservice

Vores serviceydelser til erhverv

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige serviceydelser til erhverv, der langt fra kun omfatter rengøring. Her er et udpluk af dem:

 • Erhvervsrengøring
 • Industrirengøring
 • Institutioner
 • Hotel Rengøring
 • Skadesservice
 • Trappevask
 • Vinduespolering
 • Serviceopgaver
 • Håndværker- og slutrengøring
 • Grønne områder
 • Akut afløsning

Bæredygtig erhvervsrengøring

Vores opfattelse af at føre en bæredygtig virksomhed og ydelse indebærer ikke kun, at vi bruger miljøvenlige produkter og forsøger at minimerer vores brug af rengøringsmidler. For os handler bæredygtig erhvervsrengøring også om at værne om vores medarbejdere.

At værne om vores medarbejdere er en vital del af at kunne levere en ensartet erhvervsrengøring, der altid er af høj kvalitet. Men hvad betyder det egentlig at værne om sine medarbejdere? For os handler det i høj grad om trivsel, udvikling og uddannelse.

Det første man som ny medarbejder i Pro Rengøring skal gøre er at gennemgå vores interne uddannelsesforløb, der har til formål at klæde vores medarbejdere ordentligt på til de opgaver, der venter dem.

Denne uddannelse dækker alt fra effektive processer og kvalitet til korrekt bortskaffelse af affald, håndtering af kemikalier og tendenser i branchen. Uddannelsesforløbet er en vigtig del af vores indsats for altid at levere en ensartet og god kvalitet, der sikrer vores kunders tilfredshed.

Alle vores medarbejdere bliver ligeledes løbende kaldt til udviklingssamtaler, hvor begge parter kan komme med forslag til, hvordan den enkelte medarbejder kan udvikle sig. Som regel er det både i vores og medarbejderens interesse, at de ofte kommer på videreuddannelse, der højner deres kompetencer.

Hvorfor bruger vi så meget tid og ressourcer på at uddanne vores medarbejdere, både før og under deres ansættelse? Fordi dygtige og motiverede medarbejdere leverer den suverænt bedste erhvervsrengøring.

Vi stiller ikke kun høje krav til os selv som virksomhed, samt vores medarbejdere, vi stiler også høje krav til de leverandørere, vi samarbejder med. Dette indebærer, at vores leverandør skal levere produkter og ydelser, der stemmer overens med de værdier, vi har for miljø og bæredygtighed.

12 gode grunde til at vælge Pro Rengøring til din erhvervsrengøring

Er du ikke helt overbevist om, hvorfor du skal vælge netop Pro Rengøring til at være din professionelle samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring? Så får du her 12 gode grunde til, hvorfor vi selv syntes, vi skal være det.

 1. Vi laver skræddersyede aftaler
 2. Du får dit eget lokale team tilknyttet.
 3. Vores kvalitetskontrol er enormt effektiv
 4. Vi er pålidelige
 5. Vi er miljørigtige
 6. Vi er bæredygtige
 7. Vi er fleksible
 8. Vi løser akutte situationer
 9. Vi lægger stor vægt på åben dialog og tæt kommunikation
 10. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring
 11. Vores medarbejdere er altid veluddannede og motiverede
 12. Vi varetager også butiksrengøring, hotel rengøring, facility services, ejendomsservice og meget andet!

Som du nok kan høre, så mener vi selv, at vi leverer markedets bedste løsninger inden for rengøring af alle typer erhverv. Mange års erfaring og omfattende know-how gør os i stand til at varetage alle typer af opgaver og virksomheder.

Hvorfor er erhvervsrengøring vigtig

Erhvervsrengøring er vigtig af utroligt mange årsager. Dog er det meget forskellige, hvorfor det er vigtigt for de enkelte erhverv og brancher.

For nogle virksomheder er det utroligt vigtigt, at deres arbejdsplads altid fremstår ekstraordinært ren, velholdt og velduftende for alle de kunder, samarbejdspartner og andre interessenter, der besøger deres virksomhed. Eksempelvis er det vores erfaring, at dette ofte er vigtigt for større konsulent- og rådgivningsvirksomheder.

Andre virksomheder har store produktionsanlæg og opererer inden for brancher, hvor kravene til rengøringen, og den generelle hygiejne i virksomheden, er tårnhøje. Dette gør sig ofte gældende for fødevareproducenter.

Fælles for alle virksomheder er dog, at ordentlig og grundig rengøring er en vital del af en sund, velfungerende og effektiv arbejdsplads. Hvis dine medarbejdere bruger 8 timer hver dag i et miljø, der er beskidt og har et dårligt indeklima, så vil du formentlig opdage, at det har relativt store negative konsekvenser.

Ikke alene risikerer du, at sygefraværet i din virksomhed bliver unødigt højt. Du risikerer også, at dine medarbejderes effektivitet daler, fordi de simpelthen får koncentrationsbesvær, dårligere helbred mm. Der er altså mange grunde til at tage erhvervsrengøring lige så seriøst, som vi tager det.

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger