Servicetlf. +45 74 71 68 18 admin@prorengoring.dk

Professionel erhvervsrengøring Århus

Vi er i Århus, og vi kan gøre en forskel for din virksomhed.

Leder du efter en stærk samarbejdspartner, der arbejder digitalt, med de nyeste metoder i branchen og med udgangspunkt i dit behov, er det Pro Rengøring du skal vælge, som din næste rengøringspartner i Århus.

prorengøring

God erhvervsrengøring giver et sundt indeklima

God erhvervsrengøring giver et sundt indeklima, og derved har det betydning for dine medarbejders velvære, når de er på arbejde. Selvom hjemmearbejdsdage er blevet en stor del af befolkningens arbejdsliv, er der ikke kommet mindre fokus på god erhvervsrengøring og kravene til os som partner, er ikke blevet mindre. Det er vi klar over, og derfor er vi altid opdateret på de arbejdsmetoder, uddannelser, nyeste midler og maskineløsninger i branchen.

Vi leverer selvfølgelig også svanemærket erhvervsrengøring i Århus.

Hvad koster erhvervsrengøring i Århus? Kontakt vores salgschef Henriette allerede i dag på 74 71 68 18.

Vi vil levere den bedste løsning

Dit behov og din løsning: Du får altid et uforpligtende besøg af vores dygtige konsulent, der vil tage en grundig gennemgang af lokationen og lytte til dine behov. Vi udfordrer dig selvfølgelig med vores knowhow og kommer gerne med løsninger til forbedringer og ikke mindst en langsigtet løsning.

Du modtager altid et komplet materiale, der giver dig muligheder for ændringer inden opstart. Møder vi ændringer undervejs i samarbejdet, vil vi altid udfordre disse. Vi arbejder proaktivt i samarbejde med vores erhvervskunder.

Digitalt: Vi arbejder digitalt for at kunne løse vores kerneområde mere effektivt, smartere og med fokus på bæredygtighed. Med en digital opsætning har vi altid det fulde overblik over for vores kunder. Det betyder planlægning, indtjekning, kvalitetsrapporter, kontrakter og fakturering er samlet. Ligeledes har vi en digital uddannelses platform, der giver vores medarbejdere den nødvendige viden om doseringer, miljø, ergonomi mv. Dette er selvfølgelig altid fulgt op med praktisk uddannelse og erfaring. Vil du vide mere om vores digitale arbejde inden for erhvervsrengøring i Århus, kan du kontakte os her.

Kvalitet: Vil du have en leverandør, der sikrer kvaliteten på den lange bane. Det gør vi i samarbejde med vores dygtige kvalitetskoordinator, hvis vigtigste funktion er at sikre kvaliteten hos vores kunder i Århus. I aftalte intervaller besøger vi virksomheden for at tjekke op på, at den aftalte kvalitet overholdes samtidig med det giver os mulighed for at være proaktive over for vores kunder. Kvalitetsrapporterne udarbejdes i samarbejde med kunden, eller vi går selvstændigt rundt. Rapporten udfyldes elektronisk, og vores kunder har herefter mulighed for at få den tilsendt.

God kommunikation – Vi vil være tætte på vores kunder i Århus: En af forudsætningerne for et godt samarbejde, er god kommunikation, derfor har vi løbene dialog med vores kunder, der skal sikre et godt og langvarigt samarbejde. Vi arbejder proaktivt og kommer gerne med nye ideer til effektivisering og forbedringer.

Vores medarbejdere er bosat i Århus og omegn, og det er vigtigt for vores fleksibilitet, at vi er tæt placeret på vores kunder. I får altid et fast team tilknyttet bestående af konsulent, serviceleder og medarbejder. På den måde sikrer vi altid at være let tilgængelige

Medarbejderne: Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og har de det godt, når de går på arbejde, vil det naturligt afspejle sig i deres arbejde. Derfor arbejder vi altid med medarbejdernes trivsel og videreuddannelse til dem der ønsker det, hvilket giver dem en lang række udviklings- og karriere muligheder ved Pro Rengøring. Vil du vide mere om vores medarbejdere i Århus, så læs en række gode historier her.

Århus

Danmarks næststørste by Århus, er en af de mest attaktive studiebyer i Danmark, samtidig med at mange af de største virksomheder har valgt, at ligge deres hovedkontor. Derfor finder du selvfølgelig også Pro Rengøring. Vi har allerede i dag har en lang række kunder og referencer, vi gerne deler med dig inden en opstart på en rengøringsaftale. Vi levere til kontorer, produktionsvirksomheder, detail mv. Listen er lang, og vi deler gerne med dig, så du har den helt rigtige mavefornemmelse inden opstart af samarbejdet.

Sig goddag

– Til et professionelt team der vægter samarbejde, tillid og god service med vores kunder.

Vi tilbyder professionel rengøring til de bedste priser

Kontak os i dag og få et tilbud

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi gør det for kvaliteten

Pro Rengøring A/S er en engageret og professionel samarbejdspartner, hvor kunden er i centrum - og vi er ikke tilfredse før du er det. Vores krav til det serviceniveau, vi ønsker at levere, er tårnhøje.

Vores standarder er med til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse med vores service.

Vi er landsdækkende

  • København
  • Århus
  • Esbjerg
  • Odense
  • Kolding
  • Tønder

Kontakt

> Få et tilbud her

Tlf.: 74 71 68 18

E-mail: admin@prorengoring.dk

CVR: 34225613

 

Åbningstider

mandag8:00 — 16:00
tirsdag8:00 — 16:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 16:00
fredag8:00 — 16:00
lørdagLukket
søndagLukket
Copyright ©2024 · prorengoring.dk · E-mail: admin@prorengoring.dk · Tlf.: 74 71 68 18

Design by