Butiksrengøring

Professionel butiksrengøring med Pro Rengøring

Butikken danner de fysiske rammer for kundernes oplevelse og de ansattes trivsel.

Derfor har vi specialiseret os i at lave effektive rengøringsløsninger, så du hver dag kan være sikker på at møde en ren og indbydende butik.

Vil du have mere tid til at drive en god forretning? Så lad os stå for rengøringen.

Hos Pro Rengøring A/S har vi specialiseret os i butiksrengøring. Vi laver en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.

Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af butikken.

Vi laver serviceaftaler med kunder, der omfatter brancher lige fra trælaster og detailkæder til apoteker. Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere det helt rigtige tilbud og give dig en effektiv samarbejdsaftale.

​​​Vi har afdelinger over det meste af landet, hvor vi servicerer alle typer kunder. Vores ekspertise sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.​

Kommunikation & Kvalitet

Hvad kan du forvente af os som leverandør? Det aftaler vi sammen. Det er nemlig vigtigt for os, at vi har den helt rigtige samarbejdsaftale, hvor begge parter er forventningsafstemt med hinanden, så der ikke opstår nogen komplikationer.

Vores personale er uddannet på vores eget rengøringsakademi, så de grundigt og effektivt kan rengøre og pleje de bygninger og inventar, der skal rengøres. Vi bruger miljøvenlige produkter, og overholder naturligvis arbejdstilsynets grønne smiley-ordning. Hos Pro Rengøring har vi styr på det.

Kunden er i centrum

For at sikre vores høje standarder altid bliver opfyldt, er vi ikke tilfredse før du er det. Derfor sørger vi for, at vi jævnligt er i kontakt med vores kunder. Derved opnår vi den bedste tilfredshed, og vi kan sammen justerer på den aftale vi har indgået, hvis det skulle blive aktuelt.

Det er nemt at lave en åben og ærlig serviceløsning med os, fordi du vil få tilknyttet dit eget lokale team, der vil stå for at udføre det daglige arbejde. Derved er du også sikret hurtig reaktionstid, hvis du kommer ud for nogle uventede udfordringer, vi kan være behjælpelige med.

Pro Rengøring hjælper jer med:

  • Daglig butiksrengøring
  • Ugentlig rengøring i butik og lager
  • Polering af butiksvinduer
  • High speed polering af butiksgulve
  • Polish behandling

Ring til os og bestil et uforpligtende besøg på Tlf. 74 71 68 18

Vigtigheden af professionel butiksrengøring

Det omskiftelige vejr i Danmark betyder, at vi opholder os meget inde døre. Der er mange faktorer, som spiller ind, når man skal sørge for at have et sundt indeklima.

Har du sørget for, at der er en god belysning, udluftning, støjreducering, isolering og temperatur i din butik? Sørg konstant for at holde fugt, mikroorganismer og andre partikler væk, hvor rengøring er en af de allervigtigste faktorer for at skabe et godt indeklima.

-Især når det kommer til luftkvalitet.

Hvor kommer snavset fra?

Man kan nok aldrig blive helt fri fra små støvpartikler, som hvirvler rundt i luften hele tiden, men hvad er den største kilde til støv i din butik? Det er typisk en god blanding af hud fra os selv, små sandkorn, rester fra planter, hunde og kattehår, men også fra partikler fra cigaretrøg og stegeos.

Personale og kunder

Den primære kilde til støv i din butik er derfor kunderne og personalet. Det ultimative mål med at have et godt indeklima er dog at sikre, at kunderne får en god oplevelse og de ansatte trives til dagligt.

Som butiksindehaver vil man gerne have, at der er mange besøgende, som får et godt indtryk. Der er dog mange ting at se til, når man skal styre sin forretning. For, at din butik kan stå klar som ny, hver dag man møder, har Pro Rengøring samlet nogle gode rengøringstips, du selv kan praktisere.

Gode råd til butiksrengøring

Efter en lang arbejdsdag, er det træls at skulle have fat i dørmåtten, karkluden eller wc-børsten inden man går hjem. Tastaturet, håndvasken, køleskabet og vinduerne samler langsomt støv og snavs, og det samme gør alle de andre ting i butikken.

-Få styr på disse ting med vores gode råd og vejledning

Planlægning og rutine

Det er ikke alle ting, der kræver daglig rengøring. Det er derfor en god idé at lave faste rutiner for, hvilke ting, der skal ordnes dagligt, og hvilke ting, der for eksempelvis kun skal rengøres to gange om året.

Derfor er planlægning en stor og vigtig del af, hvor effektivt og ofte dine lokaler, biler etc. trænger til en grundig rengøring, eller kun en overfladisk behandling. Husk derfor at have aftalerne på plads i forhold til, hvem der har ansvar for hvad.

Årstider og begivenheder kan også have stor indflydelse på, hvad og hvordan der skal rengøres. Hav derfor et godt system klar til, hvor rengøringen skal løses. Pro Rengøring tilbyder bl.a. også serviceydelser inde for grønne områder, vinduespolering og trappevask.

Du kan naturligvis også slippe helt og aldeles, både for rengøring of overvejelserne omkring dette, ved at at lave en aftale om butiksrengøring med os!

Anordning og vedligeholdelse

Hvis du har indrettet din butik optimalt, bør den være relativt nem at holde pæn og ren, og derved kan dit inventar opnå en længere levetid. Indgroet snavs i gulve, tæpper, ovne og komfurer kan kræve rengøringsmetoder, som standard rengøring ikke kan løse.

Dette slider hårdt på inventaret og forkorter levetiden. Det er derfor en god idé at komme problemet i forkøbet. Husk derfor også at komme rundt i alle kroge, og eventuelt skifte placeringer for tunge genstande, som står på gulve og hylder, så slitagen ikke fremgår synligt.

Igen er rutiner vigtige. Undgå at skabe for mange løse enheder og ujævnheder, som ikke skaber nogen værdi, men derimod kun roder. Det gør rengøringen lettere, og ting, som samler støv, bliver færre.

Gør det simpelt at lufte ud og hav en god ventilation. Sørg for, at alt dit rengøringsudstyr er let tilgængeligt og nemt at sætte på plads. Gode vaner kan sikre, at processerne ved en butiksrengøring bliver udført mere effektivt og grundigt.

Ren og frisk luft er nøglen til et godt indeklima. Luft derfor gerne ud tre gange dagligt i cirka 10 minutter. Det gør, at luften bliver mindre fugtig, og derved sænker man risikoen for fugtskader markant.

Derudover, kan et dårlig indeklima sænke effektiviteten for de personer, der opholder sig for længe i lokalet.

Tung luft, med for meget støv og fugt, kan genere luftvejene, øge risikoen for sygdomme, give hovedpine, utilfredshed og påvirke din koncentrationsevne.

Samarbejdsaftale om butiksrengøring med Pro Rengøring

Skal din butik stå skarpt hver dag? Så er det en god idé at få professionel hjælp. Vi udarbejder faste procedurer, med udgangspunkt i dine behov samt vores erfaring, når du indgår en samarbejdsaftale med os.

Betyder det, at du skal bruge lang tid på at sikre, at arbejdet bliver gjort? Nej.

Vi står nemlig selv for kvalitetskontrollen. Med over 10 års erfaring med alle typer af butikker, har vi hos Pro Rengøring styr på, hvad der kræves. Et fast team, der består af en konsulent, serviceleder og en servicemedarbejder, bliver derfor altid fast tilknyttet til din virksomhed.

Vi består af 250 kompetente medarbejdere, som er vant til at løse og håndtere udfordringer inden for rengøring. Det er vores mission at skabe langsigtede samarbejdsrelationer. Dette sker kun ved at lave den rigtige aftale til den rigtige pris.

Vores uddannede personale bruger både de bedste og mest miljøvenlige produkter, samt det bedste udstyr, til at få opgaven løst. Vi laver i samarbejde med dig den bedst mulige aftale.

Og husk nu - Vi er ikke tilfreds med resultatet før du er det.

-OBS: Som noget nyt tilbyder vi nu professionel ejendomsservice!

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger