Erhvervsrengøring i Tønder

Pro Rengøring - Erhvervsrengøring i Tønder

Pro Rengørings afdeling i Tønder er den første afdeling, Pro Rengøring åbnede, hvor lokationen har været det lokale industriområde, siden 2008.

Vi er stolte af at være en del af det lokale erhvervsliv i Tønder, hvor vi har æren af at servicere en stor del af de lokale institutioner, virksomheder, detailbutikker og hoteller.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores løsninger inden for erhvervsrengøring, på tlf. 7471 6818.

Pro Rengøring består af 250 dygtige medarbejdere, der dagligt arbejder på at skabe mest mulig værdi for vores kunder. Dette gør vi altid ud fra den rigtige løsning, til den rigtige pris. Vi sætter altid høje krav til os selv, både inden for gode normer, miljø og ansvarlighed over for hinanden.

Vi har afdelinger i både Tønder, Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Padborg, Kolding & Esbjerg.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi er ikke “bare” en leverandør, vi er meget mere end det. Vi er en professionel og kompetent samarbejdspartner, der leverer skræddersyede løsninger, som er udarbejdet på baggrund af dine behov som virksomhed eller organisation.

I processen med at skræddersy den perfekte løsning, bidrager vi selvfølgelig med professionel rådgivning og erfaring. Dette sikrer, at du får den optimale og mest effektive aftale, der både kommer dig og dine medarbejdere til gode.

Vidste du for eksempel, at dårlig og sløset rengøring ofte er med til at forårsage dårligt indeklima, hvilket kan reducere din virksomheds effektivitet med helt op til 10%? Dårlig rengøring kan også ødelægge både gulve, klinker osv.

Vi har igennem årene hjulpet en lang række erhvervskunder med professionel erhvervsrengøring, hvilket gør os i stand til at yde branchespecifik rådgivning, der sikrer din den bedste løsning.

Kvalitet og professionalisme

Foretrækker du at skubbe ansvaret for rengøring helt fra dig, så det er rengøringsselskabet, der laver kvalitetstjekket af rengøringen, og ikke dig? Ligegyldigt hvilken aftale du måtte have med os, opretholder vi altid et højt serviceniveau via vores kvalitetsstyringssystem.

Vores kvalitetsstyringssystem indeholder en vurdering af den leverede kvalitet, sammenlignet med den kvalitet, der er aftalt i serviceaftalen. Vi bestræber os altid på at levere mere, end du forventer.

Efter aftale, besøger den tilknyttede serviceleder, der også vil være kontaktperson for virksomheden, virksomheden, og udarbejder en detaljeret og fyldestgørende kvalitetsrapport, der deles med jer som kunde.

Vi har en vision om, at et samarbejde kun kan fungere optimalt, hvis man altid er i tæt dialog. Derfor tilknytter vi en fast kontaktperson til din virksomhed, som du altid kan tage fat i, hvis der skulle være udfordringer angående rengøringen eller servicen.

Vi garanterer, at der vil blive taget hånd om udfordringen allerede inden for en time!

Pro Hotel Service Tønder

Lad os være din professionelle samarbejdspartner til dit overnatningssted! Vi tilbyder totalløsninger, der er skræddersyet til dine behov. Vores totalløsninger giver dig langt mere tid til at fokusere på dine gæster og andre relevante opgaver.

Vi kan klare alt lige fra rengøring, vinduespolering, toiletløsninger, måtteløsninger til natportier m.m.

Pro Hotel Service er en selvstændig afdeling af Pro Rengøring, der leverer totalløsninger inden for hotel & restaurationsbranchen. Afdelingen blev oprettet efter, at vi hos Pro Rengøring i flere år havde fungeret som ekstern samarbejdspartner til feriecentre, hoteller, moteller osv.

Vores klare førsteprioritet er, at du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi bruger naturligvis vores erfaring og know-how til at rådgive i denne process.

Pro Hotel Service tilbyder blandt andet:

 • Rengøring
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder
 • Levering af sæbedispensere, papirvarer mm.
 • Serviceleder ansat hos jer
 • Rengøringssamarbejdespartner
 • Måtteløsninger
 • Natportier


​Du kan høre mere om, hvad vi kan gøre for dig på tlf. 7471 6818

Professionel butiksrengøring i Tønder

Der er ingen tvivl om, at det er skræmmende vigtigt, at dine kunder og samarbejdspartnere altid møder en ren butik. Vi tilbyder effektive rengøringsløsninger, der skaber det bedste resultat, både for dine kunder og medarbejdere.

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i rengøring af butikker. Det har medført, at vi er fuldt ud i stand til at skræddersy en rengøringsløsning, der passer til dine behov.

Vi ser både på valg af maskiner, rengøringsprocedurer, behov osv. for til sidst at strikke den optimale løsning sammen, så vi kan arbejde så effektivt som muligt.

Vi arbejder ud fra et udgangspunkt, der indeholder en fast aftale. Vi tilbyder altså en fast serviceaftale til alle slags butikker, hvor vi både har erfaring med alt fra dagligvarebutikker til trælaster og apoteker. Vores serviceaftaler indeholder altid en kvalitetssikringsaftale.

Vores professionelle rengøring af butikker omfatter ikke kun virksomhederne i Tønder, men derimod i hele landet. Vores områdekonsulenter står altid klar til at rådgive dig i forhold til en eventuel rengøringsløsning.

Pro Rengøring kan hjælpe din butik med:

 • Daglig butiksrengøring
 • Ugentlig rengøring i både butik og lager
 • Polering af vinduespartier
 • High Speed polering af butiksgulve
 • Polish Behandling

Facility Service i Tønder

Er du træt af at skulle håndtere din virksomheds facility services? Ønsker du en leverandør, der på en professionel og kompetent måde kan håndtere dine facility services? Så lad os gøre det for dig. Pro Rengøring tilbyder en lang række forskellige løsninger inden for facility services.

Med udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov udarbejder vi i samarbejde en professionel facility løsning.

En facility løsning hos Pro Rengøring betyder, at du får en fleksibel aftale, der løbende kan tilpasses efter din virksomheds udvikling og behov. Vi er altså klar til at skalere sammen med jer.

Vi garanterer et højt fagligt niveau, der løbende bliver opdateret og vedligeholdt, så vi altid følger udviklingen i markedet. Dette er med til, at du altid får den mest optimale og effektive løsning.

Dette tilbyder vi inden for Facility Service i Tønder

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Blomsterpasning på indeområder (Sker i forbindelse med rengøring)
 • Indkøb af forskellige toiletartikler
 • Måtteløsninger
 • Kaffebrygning og morgenbrød til dit personale
 • Levering af frugt og grønt
 • Opdækning og anretning til møder
 • Kantineløsninger
 • Mindre cateringløsninger
 • Afløsning i reception
 • Vicevært services
 • Vedligholdelse af udeområder

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger