Velkommen til PNR Rengøring i Taastrup.

​PNR Rengøring også kaldet Preben Nielsen rengøring blev etableret i 1986.

Pr. 1.1.2019 overtog Pro Rengøring A/S samtlige aktiviteter i Preben Nielsen rengøring.  

Vi forsætter med samme personale, værdier og gode tilgang til professionel rengøring. 

Fra vores afdeling i Taastrup servicerer vi hele Storkøbenhavns erhvervsliv med professionel, kompetent og grundig rengøring, der altid lever op til dine forventninger.

Vores engagerede og dygtige medarbejdere står klar til at servicere og hjælpe jeres virksomhed, så den altid fremstår ren og pæn. 

Hos PNR Rengøring værner vi både om vores højt værdsatte medarbejdere samt vores kunder. Mange af vores medarbejdere har været med siden PNR Rengørings spæde start.

​​

​Vi tror på, at vores kunder får den bedst mulige behandling, hvis vi også behandler vore medarbejdere bedst muligt. Derfor har vi stor fokus på den enkelte medarbejders trivsel og personlige udvikling.

Når du samarbejder med os, garanterer vi, at alle dine forventninger bliver indfriet. Dette gør vi blandt andet ved at skræddersy løsninger til den enkelte kunde, så din virksomhed får det optimale udbytte af samarbejdet.

Herudover får du også dit eget lokale team, der står for at sikre kvaliteten i det daglige arbejde. Det lokale team sikrer, at vi kan få et tæt og udbytterigt samarbejde.

Hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller blot vil vide mere, kan du altid kontakte os på tlf. 40 55 01 32 eller via e-mail på Lho@pnrren.dk

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, som du finder øverst i højre hjørne. Vi bestræber os altid på at vende tilbage på henvendelser hurtigst muligt. 

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger