Erhvervsrengøring i Kolding

Pro Rengøring - Erhvervsrengøring i Kolding

Mangler du professionel rengøring i Kolding? Så er du landet det helt rigtige sted. Fra vores afdeling i Kolding servicerer vi hele trekantsområdet, hvilket omfatter områderne med og omkring Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og vejle.

Hvis du har en virksomhed eller organisation i eller omkring trekantsområdet, der leder efter professionel og grundig erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser, så er Pro Rengøring den oplagte samarbejdspartner.

Vores medarbejderstab består af yderst engagerede og kompetente individer, der altid står klar til at servicere dig og din virksomhed til, at jeres omgivelser altid er rare at være i, samtidig med, at de fremstår rene og indbydende.

Vi har stor fokus på udviklingen og trivslen blandt vores medarbejdere, både fordi vi som arbejdsplads ønsker at forblive bæredygtige og attraktive, og fordi vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere leverer den bedst mulige service, hvilket vi altid stræber efter at levere.

Et samarbejde med os betyder, at vi garanterer, at alle dine behov bliver dækket og dine forventninger indfriet. Vi tror på, at dette bedst opnås ved at lave tilpassede og fleksible løsninger, der passer til den enkelte kundes behov og forventninger.

Derfor laver vi altid en skræddersyet løsning, der sikrer, at vi kan levere den bedste service til dine behov. Vi skræddersyer løsningerne med udgangspunkt i dine behov og ønsker, kombineret med vores mange års erfaring og know-how.

Det daglige arbejde vil blive eksekveret af et lokalt team, der har til opgave at løfte de daglige opgaver og sikre, at den forventede kvalitet og service altid bliver leveret. Strukturen med lokale teams gør, ud fra vores erfaring, at samarbejdet både blive tættere, nemmere og mere gavnligt for begge parter.

Skulle du have spørgsmål, forespørgsler, eller blot lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 7471 6818 eller via e-mail på admin@prorengoring.dk.

Facility Service i Kolding

Det er vores erfaring, at mange virksomheder i mindre og mindre grad ønsker selv at varetage deres facility services. Til dels fordi, at det indebærer logistisk og personalemæssige omkostninger og tid, og fordi det i høj grad kan fjerne fokus fra virksomheds kernekompetencer.

Dog er vi hos Pro Rengøring vilde med facility services, hvilket skyldes, at vores kernekompetencer ligger inden for netop dette område. Derfor tilbyder vi at varetage alle eller dele af din virksomheds facility services.

Med udgangspunkt i din virksomhed eller organisations behov, ønsker og forventninger, sammensætter vi en løsning, der dækker alle dine behov og ønsker på en kompetent, effektiv og professionel måde.

Hvis du vælger Pro Rengøring som din samarbejdspartner inden for varetagningen af din virksomheds facility services, får du en samarbejdspartner, der er klar til at vokse sammen med jer. De fleksible og skræddersyede løsninger, vi praktiserer, er nemlig i stand til at blive skaleret efter din virksomheds udvikling, både når det gælder størrelse og behov.

Vi garanterer altid et højt og professionelt serviceniveau, der løbende udvikler sig i takt med, at markedet gør det, således at vi som samarbejdspartner altid er på forkant med markedet.

Facility service opgaver

Her kan du få et overblik over, hvilke opgaver inden for facility service, vi kan varetage. Hvis du ønsker at få varetaget en opgave, der ikke er opremset herunder, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre, om ikke vi også kan varetage netop dét behov.

 • Rengøring

 • Vinduespolering

 • Pasning af grønne planter og blomster indendørs

 • Indkøb og levering af toiletartikler

 • Måtte løsninger

 • Kaffebrygning og/eller morgenbrød til personale

 • Levering af frugt og grønt

 • Opdækning og anretning til møder og diverse sammenkomster

 • Kantineløsninger

 • Mindre cateringopgaver

 • Afløsning i receptionen

 • Vicevært service

 • Vedligeholdelse af udvendige områder

Et samarbejde omkring facility services med Pro Rengøring betyder kort og godt, at du kun behøver én leverandør, én regning, én kontaktperson, og én, der er ansvarlig for din virksomhed.

Vi holder det så enkelt og overskueligt som muligt for, at det hele glider så problemfrit som muligt, således at du har ro til at passe de forretningsområder, hvor netop din virksomhed er de bedste.

Rengøring til erhverv i kolding

Vi ønsker og forsøger altid at være mere end blot endnu en underleverandør af rengøring. Vi forsøger i stedet at være en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der leverer et kontinuerligt højt serviceniveau inden for erhvervsrengøring.

Ved hjælp af vores populære skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte kundes behov, mener vi selv, at vi er med til at sikre og skabe optimale rammer for det lokale erhvervsliv i trekantsområdet.

Vores arbejde og service tager udgangspunkt i vores værdisæt, hvor kvalitet, effektivitet og grundighed er det mantra, vi lever efter. Sammen med en filosofi om, at et tæt samarbejde, hvor dialog og kommunikation er i højsædet, giver det bedste samarbejde og resultat. Vi mener vi, at vi leverer markedets bedste løsninger!

Den tætte dialog og den gode service fungerer i praksis ved, at hver virksomhed bliver tilknyttet et lokalt team, der består af en konsulent, en serviceleder og en række servicemedarbejdere. Dette team vil som udgangspunkt være det faste team, der sikrer, at du altid er tilfreds.

Sådan siger vores erhvervskunder

En ting er, hvad vi syntes om vores eget produkt og serviceniveau, men en anden ting er selvfølgelig, hvilken oplevelse vores kunder har. Heldigvis er vores kunde enige i vores påstande, hvilket du kan læse herunder:

Jeg anser ikke vores forhold til Pro Rengøring som kunde og leverandør, men som samarbejdspartnere! Det eneste vi selv skal sørge for er, at der er ryddet til, at de kan gøre hele stedet rent.

Allerede fra forventningsafstemningen forløb samarbejdet nemt og problemfrit. Pro Rengøring var lynhurtige til at få en forståelse for vores behov, hvilket har gjort, at de altid har levet op til vores forventinger. Kommunikationen er klar og reaktionstiden hurtig, både fra servicemedarbejderne til lederne.

Hvis vi har ønsker til ændringer, rettelser i aftalen eller det daglige arbejde, sker det som regel samme dag, som vi har lavet forespørgslen. Alt i alt et er Pro Rengøring en lydhør samarbejdspartner, der reagerer og korrigerer efter vores behov.

-Morgens Therkelsen, H.P. Therkelsen A/S.

Hotelrengøring i Kolding

Vi tilbyder også rengøring og levering af forskellige services til hoteller og andre overnatningssteder i Kolding og trekantområdet. Igen er der tale om skræddersyede totalløsninger, der kan tilpasses alt efter behov.

Ved at overdrage ansvaret for rengøring og klargøring af dit hotel eller overnatningssted, kan du med ro i sindet koncentrere dig om at værne og pleje dine gæster. Vi garanterer, at dine gæster vil være tilfredse med rengøringen og klargøringen af deres værelser.

Vi har valgt at kalde denne del af vores forretning for Pro Hotelservice, hvilket omfatter den del af vores forretning, der i mange år har haft stor succes, og dermed også stor erfaring, med at fungere som ekstern samarbejdspartner for adskillige hoteller, feriecentre og lignende.

Vores løsninger inden for hotel og overnatningssteder indeholder langt fra kun almindelig rengøring. Vi tilbyder også services såsom Rengøring af værelser, gang, lobby, sengeredning, levering af sengelinned, håndklæder, sæbedispensere og papirvare m.m.

Her kan du se tre eksempler på, hvad en aftale kunne indeholde:

Pro Hotelserivice eksempel #1

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.

Pro Hotelserivice eksempel #2

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder

Pro Hotelserivice eksempel #3

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder
 • Levering af sæbedispensere, papirvare m.m.

Bemærk venligst, at dette blot er tre eksempler på, hvordan en aftale kunne se ud. Vi er fleksible og foretrækker altid at skræddersy en aftale, der passer til dine ønsker. Hvordan vi kan imødekomme dine ønsker står vi altid klar til at besvare på 7471 6818 eller via e-mail på admin@prorengoring.dk.

Alternativt, møder vi naturligvis også gerne op hos jer til et fysisk møde.

Butiksrengøring i Kolding

Er du ansvarlig for vedligeholdelsen og rengøringen af en butik i Kolding eller Trekantsområdet? Mener du også, at det er afgørende, at dine kunder og eventuelle samarbejdspartnere altid bliver mødt af en ren og indbydende butik? Så skal du vælge Pro Rengøring som din samarbejdspartner.

Vi tilbyder professionelle rengøringsløsninger til butikker, der sikrer, at din butik altid har den rengøringsstandard, du ønsker.

Vi har stor erfaring og know-how indenfor rengøring af butikker, så vi ved, hvad der kræves. Vi ved, hvor vigtigt det er, at en butik altid er ren og pæn, og hvor meget det betyder for helhedsindtrykket af din butik.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan sikre din butik en bedre og mere effektiv rengøring. Så kontakt os i dag! Vi møder gerne op hos dig, hvor vi i samarbejde kan skræddersy den ideelle løsning til netop din butik.

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger