Erhvervsrengøring i Esbjerg

Pro Rengøring - Erhvervsrengøring i Esbjerg

Vi har siden 2016 tilbudt professionel rengøring i Esbjerg, hvor vi allerede fra starten har været stærkt repræsenteret i det lokale erhvervsliv.

Vi har forsynet de esbjergensiske virksomheder med professionelle rengøringsløsninger, både inden for erhvervsrengøring, butiksrengøring, facility services og rengøring af hoteller og andre former for overnatningssteder.

Vi er utroligt glade for at kunne bidrage til den imponerende vækst, Esbjerg har været inde i de sidste mange år, og vi glæder os til at skabe rene og nydelige rammer for endnu flere virksomheder i Esbjerg.

Har du en virksomhed i Esbjerg, der har brug for en professionel løsning inden for erhvervsrengøring? Så er vi den oplagte samarbejdspartner. Skulle du have spørgsmål, eller blot et ønske om at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7471 6818.​

En kompetent og professionel partner

Vi har på nuværende tidspunkt intet mindre end 130 kompetente og engagerede ansatte, der hver dag arbejder for at yde den bedst mulige service til vores kunder, hvor kvalitet og effektivitet er i højsædet.

Vi arbejder altid ud fra en præmis om, at aftalen skal være den rigtige løsning til den rigtige pris. For at sikre den gode kvalitet og den høje service, sætter vi tårnhøje krav til os selv, også inden for normer, miljø og social ansvarlighed.

Udover vores afdeling i Esbjerg, kan du også finde en afdeling af Pro Rengøring i Tønder, Sønderborg, Haderslev, Aabenraa, Padborg og Kolding.

Sådan arbejder vi med erhvervsrengøring i Esbjerg

Vi ønsker ikke blot at være endnu en leverandør af rengøring, vi ønsker at være mere end det. Vi er en strategisk og professionel samarbejdspartner, der forsyner dig med en skræddersyet løsning, der er baseret på dine behov og ønsker til rengøringsstandarder.

Når vi i samarbejde finder frem til den idéelle løsning, yder vi naturligvis rådgivning under processen. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring, i mange forskellige afskygninger, hvilket gør os i stand til at rådgive dig til at få den løsning, der passer til dine behov.

Ordentlig rengøring er vigtigt. Faktisk, er det ikke kun vigtigt for syns skyld, at omgivelserne i din virksomhed er rene og pæne. Vidste du for eksempel, at dårlig rengøring er en medvirkende faktor til dårligt indeklima, der kan reducere dine medarbejders effektivitet med op til 10%?

Herudover kan for dårlig rengøring også betyde, at dit gulv hurtigere bliver slidt og går i stykker.

Hvis du gerne vil være i stand til at slippe helt for at tænke på rengøring, heriblandt ved at lade din samarbejdspartner tage sig af kvalitetstjekket, så er Pro Rengøring den oplagte samarbejdspartner.

Alle vores aftaler indeholder et højt serviceniveau, der blandt andet bliver opretholdt af vores kvalitetsstyringssystem.

I vores kvalitetsstyring laver vi en samlet vurdering af den ydede service for at sikre, at den lever op til de aftalte standarder, der står indskrevet i serviceaftalen. Herudover bestræber vi os altid på at levere lidt mere, end du forventer.

Du får tilknyttet en serviceleder, der efter aftale vil besøge jeres virksomhed. Servicelederen vil ligeledes være jeres tilknyttede kontaktperson, og have ansvaret for, at kvaliteten er i top. Du kan altid tage fat i din kontaktperson, hvis du har ønsker eller kommentarer til servicen.

Vi vil altid tage hånd om en eventuel udfordring inden for blot en time.

Hotelrengøring i Esbjerg

Har du et hotel eller et andet form for overnatningssted i Esbjerg? Så lad os levere være din samarbejdspartner. Vi leverer totalløsninger, der passer til ethvert behov. Et samarbejde med os giver dig mere tid og mulighed for at fokusere på dine gæsters velvære og dit øvrige personale.

Vi tilbyder en lang række services, heriblandt rengøring, vinduespolering, toiletløsninger, måtteløninger, natportier osv.

Pro Hotel Service er en selvstændig del af Pro Rengøring, som tilbyder en lang række fleksible totalløsninger til hotel & restaurationsbranchen. Afdelingen er et resultat af, at Pro Rengøring i en årrække havde ageret ekstern samarbejdspartner til en række hoteller og andre former for overnatningssteder.

Den store efterspørgsel efter vores ydelser inden for denne branche gjorde, at vi oprettede en selvstændig afdeling, der udelukkende kunne fokusere på at levere de bedste løsninger og service inden for netop denne branche.

Vores førsteprioritet er din tilfredshed. Derfor får du naturligvis en tilpasset løsning, der matcher dine ønsker. For at finde frem til den bedste løsning, tilbyder vi selvfølgelig sparring, hvor du kan trække på vores mange års erfaring og know-how indenfor branchen.

Pro Hotel Service tilbyder blandt andet:

 • Rengøring
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder
 • Levering af sæbedispensere, papirvarer mm.
 • Serviceleder ansat hos jer
 • Rengøringssamarbejdespartner
 • Måtteløsninger
 • Natportier

Ønsker du mere viden om, hvad vi kan gøre for dig, eller hvordan en eventuel aftale kunne se ud, kan du kontakte os på tlf. 7471 6818. Herefter kan der aftales et fysisk møde, hvor du kan modtage rådgivning og eventuelt et tilbud, hvis dette ønskes.

Butiksrengøring i Esbjerg

Vigtigheden af at have høje rengøringsstandarder i sin butik må aldrig undervurderes. Vores erfaring viser os, at det er yderst vigtigt, at butikken fremstår ren og pæn både overfor kunder og samarbejdspartnere.

Til dette formål tilbyder vi professionelle rengøringsløsninger til butikker, der sørger for, at din butik altid er pæn og ren, også i hjørnerne.

Vi har specialiseret os i rengøring inden for detailbranchen. Gennem mange års erfaring, og utallige kunder indenfor detailbranchen, har vi samlet kompetencer til at kunne skræddersy effektive og optimale løsninger til rengøring af butikker.

I løsningen bliver der både overvejet valg af maskiner, rengøringsprocedurer, forventninger, behov, ønsker osv. Kort sagt, tager vi alt med i vores overvejelser, hvilket giver den mest effektive aftale og arbejdsgang.

Vi arbejder altid med faste aftaler, der dog løbende kan justeres efter ønsker og behov. Vi leverer faste serviceaftaler til alle former for butikker. Vi har erfaring med en lang række forskellige butikker, hvor behovene er lige så forskellige som de produkter, de sælger.

Så ligegyldigt om du er indehaver en dagligvarebutik, trælast eller et apotek, har vi rigelig erfaring og know-how til at varetage opgaven. En aftale med os indeholder også en kvalitetssikringsaftale.

Vi tilbyder ikke kun rengøring af de lokale butikker i Esbjerg, men i alle vores afdelinger rundt omkring i landet. Du kan altid modtage rådgivning og sparring af vores områdekonsulenter, hvor du kan få input til en løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Pro Rengøring kan hjælpe din butik med:

 • Daglig butiksrengøring
 • Ugentlig rengøring i både butik og lager
 • Polering af vinduespartier
 • High Speed polering af butiksgulve
 • Polish Behandling

Facility Service i Esbjerg

Har din virksomhed masser af facility services, der ikke giver dig andet end besvær og bekymringer? Så lad Pro Rengøring være din professionelle samarbejdspartner, der varetager alle, eller blot dele, af dine facility services.

Vi leverer en lang række forskellige ydelser inden for facility services!

Vi tager, ligesom ved vores andre ydelser, altid udgangspunkt i dine ønsker og behov som organisation eller virksomhed.

Med et samarbejde med os, får du ikke en fast og låst aftale, der ikke passer til dine fremtidige behov. Vi er fleksible og kan løbende tilpasse samarbejdet til jeres behov og ønsker. Kort sagt, er vi klar til at udvikle os og skalere sammen jeres virksomhed.

Vi garanterer naturligvis et højt og professionelt niveau på alle vores services. Vi holder os løbende opdateret, og følger altid udviklingen i markedet. Dette gør vi for at sikre os, at vi altid er i stand til at levere markedets bedste og mest effektive løsninger.

Facility Serviceydelser i Esbjerg

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Blomsterpasning på indeområder (Sker i forbindelse med rengøring)
 • Indkøb af forskellige toiletartikler
 • Måtteløsninger
 • Kaffebrygning og morgenbrød til personalet
 • Levering af frugt og grønt
 • Opdækning og anretning til møder
 • Kantineløsninger
 • Mindre catering-opgaver
 • Afløsning i reception
 • Vicevært services
 • Vedligeholdelse af udeområder

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger