Erhvervsrengøring i Aabenraa

Pro Rengøring - Aabenraa

Velkommen til ProRengørings sønderjyske afdeling. Herfra servicerer vi det sønderjyske erhvervsliv med professionel, kompetent og grundig erhvervsrengøring, der altid lever op til dine forventninger.

Denne afdeling tager sig af alle vores kunder i både Aabenraa, Padborg, Haderslev & Sønderborg. Vores engagerede og dygtige medarbejdere står altid klar til at servicere og hjælpe til, at din virksomheds forhold altid fremstår pæne og renlige.

Hos ProRengøring værner vi både om vores højt værdsatte medarbejdere samt vores kunder. Mange af vores medarbejdere har været med siden ProRengørings spæde start.

Vi tror på, at vores kunder får den bedst mulige behandling, hvis vi også behandler vores medarbejdere bedst muligt. Derfor har vi stor fokus på den enkelte medarbejders trivsel og personlige udvikling.

Når du samarbejder med os, garanterer vi, at alle dine forventninger bliver indfriet. Dette gør vi blandt andet ved at skræddersy løsninger til den enkelte kunde, så din virksomhed får det optimale udbytte af samarbejdet.

Herudover får du også dit eget lokale team, der står for at sikre kvaliteten i det daglige arbejde. Det lokale team sikrer, at vi kan få et tæt og udbytterigt samarbejde.

Hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller blot vil vide mere, kan du altid kontakte os på tlf. 7471 6818 eller via e-mail på admin@prorengoring.dk.

Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, som du finder øverst i højre hjørne. Vi bestræber os altid på at vende tilbage på henvendelser hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Erhvervsrengøring i Aabenraa

Hos ProRengøring bestræber vi os altid på at være mere end “bare” en leverandør af erhvervsrengøring. Vi vil være mere end det, nemlig en stærk samarbejdspartner, der leverer individuelle og skræddersyede løsninger, der er med til at sikre optimale rammer for erhvervslivet.

Vi opererer altid ud fra et værdisæt, hvor kvalitet, effektivitet og grundighed er grundpillerne i arbejdet, og tæt dialog og kommunikation udgør fundamentet for et godt samarbejde. Dette praktiserer vi blandt andet ved at tilknytte et fast team, der indeholder en konsulent, en serviceleder og servicemedarbejdere.

Det siger vores erhvervskunder

Selvom du selvfølgelig med ro i sindet kan tage vores ord for gode varer, syntes vi alligevel, at du skulle høre vurderingen af os fra et enkelt udpluk af vores samarbejdspartnere:

Pro Rengøring og deres medarbejdere tager fuldt ansvar for deres arbejdsopgaver. De har en rigtig god egenkontrol, og når vi har nogle forespørgsler, bliver de imødekommet med det samme.

"Herudover syntes jeg, at deres koncept omkring mærkater i dørene fungerer upåklageligt, blandt andet fordi, at vi altid ved, hvornår vi skal rydde vores skriveborde, så rengøringen kan foregå strømlinet og problemfrit.

ProRengøring leverer god kvalitet til konkurrencedygtige priser."

-Claus Thomsen, Egernsund Tegl

Butiksrengøring i Aabenraa

Syntes du også, at det er vigtigt, at dine kunder og samarbejdspartnere møder en ren og nydelig butik, hver eneste gang de kommer? Så er vi din perfekte samarbejdspartner!

Vi tilbyder effektive rengøringsløsninger, der skaber de optimale rammer for både dine kunder og medarbejdere.

Vi har igennem mange års erfaring og træning specialiseret os i netop butiksrengøring, hvilket medvirker til, at vi har de fornødne kompetencer til at skræddersy individuelle løsninger, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov kombineret med vores erfaring og know-how.

Med et samarbejde om butiksrengøring med ProRengøring, får du en samarbejdspartner, der ligger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed. Dette gør, at din butik altid vil fremstå ren og indbydende, da vi garanterer et flot og skinnende resultat i samtlige hjørner af din butik.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan sikre din butik en bedre og mere effektiv rengøring? Så kontakt os i dag! Vi møder op hos dig, hvor vi i samarbejde kan skræddersy den ideelle løsning til netop din butik.

Hotelrengøring i Aabenraa

Mangler du rengøring af dit hotel eller anden form for overnatningssted i Aanbenraa? Så tilbyder vi totalløsninger, der er specielt designet til dette formål.

Med vores totalløsninger inden for rengøring og klargøring af hoteller, kan du med god samvittighed skubbe den del af forretningen fra dig, hvilket giver dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om gæsternes velvære og oplevelse.

I vores hotelløsninger tilbyder vi service inden for alt fra almindelig rengøring og linnedløsninger til natpotier m.m.

Vi kalder denne del af vores forretning for Pro Hotelservice, hvilket kommer af, at vi i adskillige år har haft succes med at agere professionel ekstern samarbejdspartner med flere forskellige hoteller, feriecentre, moteller og lignende.

Her er, hvad en af vores kunder mener om vores kompetencer inden for Pro Hotel Service:

"ProRengøring har i adskillige år vist sig at være en ekstremt professionel ekstern samarbejdspartner. De sikrer, at vi altid har en høj rengøringsstandard, der overholder den kvalitet, vores gæster forventer. Herudover er de også yderst stabile, fleksible og loyale.

De har igennem alle årene vist sig at være i stand til at varetage store såvel som små opgaver, der også indeholdte komplicerede logistiske udfordringer, hvilket aldrig gik ud over kvaliteten af arbejdet."

-Lars Grambo, Enjoy Resort

Eksempler på Pro Hotelservice aftaler

For at give dig en idé om, hvilke opgaver Pro Hotelservice kan varetage, kommer her tre forskellige eksempler på aftaler, Pro Hotelservice kan løfte.

Pro Hotelserivice eksempel #1

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.

Pro Hotelserivice eksempel #2

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder

Pro Hotelserivice eksempel #3

 • Rengøring af værelser, gang, lobby osv.
 • Sengeredning
 • Levering af sengelinned og håndklæder
 • Levering af sæbedispensere, papirvare m.m.

Dette er blot eksempler på, hvad en aftale kunne indeholde. Vi sætter en store ære i at være så fleksible som overhovedet muligt, derfor kan vi altid skræddersy en aftale, hvor vi dækker præcist de behov, du har brug for at få dækket.

Vi står altid til rådighed i forhold til råd og sparring omkring, hvordan en aftale med os kunne se ud.

Facility Service i Aabenraa

Hos ProRengøring har vi stor erfaring inden for varetagning af alverdens facility services. Med udgangspunkt i din virksomheds behov, sammenstrikker vi i fælleskab en professionel og skræddersyet aftale, der dækker alle dine behov inden for facility services.

Med ProRengøring som samarbejdspartner inden for facility services, får du en samarbejdspartner, der er kompetent og i stand til at vokse sammen med jer. Vi kan altså skabe en fleksibel løsning, der kan skaleres i takt med, at din virksomheds behov udvikler sig.

Vi leverer altid et højt fagligt og professionelt niveau, der løbende bliver opdateret efter udviklingen i de pågældende markeder, således at samarbejdet altid fungerer optimalt.

Dette leverer vi inden for Facility Service

Her er de arbejdsopgaver, vi kan varetage, inden for facility service:

 • Rengøring
 • Vinduespolering
 • Pasning af grønne planter og blomster indendørs
 • Indkøb og levering af toiletartikler
 • Måtte løsninger
 • Kaffebrygning og/eller morgenbrød til personale
 • Levering af frugt og grønt
 • Opdækning og anretning til møder og diverse sammenkomster
 • Kantineløsninger
 • Mindre cateringopgaver
 • Afløsning i receptioner
 • Vicevært service
 • Vedligeholdelse af udvendige områder

Med os, får du kort og godt, én leverandør, én regning, én kontaktperson og én, der er ansvarlig for din virksomhed. Dette gør samarbejdet nemt, overskueligt og effektivt, hvilket giver dig mulighed for at varetage din virksomheds kernekompetencer.​

Skriv til ​Pro Rengøring A/S

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Lad Pro Rengøring klare rengøringen, så får du mere tid til at drive din forretning​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Pro Rengøring A/S

CVR: 34225613

Vi tilbyder​:

Alle former for rengøring

og facility løsninger​

Adresse​

Se alle vores afdelinger